Brezplačna dostava za naročila nad 33 €
Meni
Japonska manikura

Komplet za japonsko manikiro, majhna

Japonska manikira za naravne nohte.

14,45 € z DDV


Japonska manikira je primerna za večino vrst nohtov - odlomljene, zlomljenje in počasneje rastoče. Osnova te tehnike je poliranje nohtov, zato japonska manikira ni primerna za pretanke nohte. Glavne sestavine so keratin, vitamina A in E ter čebelji vosek. Pospešuje rast nohtov. Po nanosu nastane na površini nohtov zaščitna plast, ki jih nahrani in izravna. Že po prvem nanosu je mogoče opaziti razliko - nohti pridobijo visoki sijaj, ki traja skoraj 2 tedna. Nanos traja približno 30 minut. Postopek je priporočljivo ponoviti vsake 2-3 tedne. 

UPORABA

  1. Pred nanosom je treba odstraniti lak z nohtov in jih razkužiti.
  2. Z dvostransko rožnato-zeleno pilico zgladite površino nohta. Na ta način boste odstranili njihov sijaj - nohti morajo biti popolnoma beli.
  3. Z lopatico nanesite majhno količino paste po celotni površini pilice iz jelenovega usnja. Nohte spolirajte do visokega sijaja z enosmernimi gibi.
  4. Enak postopek je pri nanosu praha. Majhno količino praha nanesite z lopatico na celotno površino pilice iz jelenovega usnja. Nohte spolirajte z enosmernimi gibi.

PRIPOROČILA

Če ima stranka tanke nohte, jih ne smete gladiti - dovolj je, če nanesete pasto in prah. To velja tudi za nohte otrok.

Dele nohtov, ki so zrasli na novo, zgladite le nov del nohta, preden nanesete pasto. Prah nanesete na celotno površino nohta. Če paste in praha niste nanesli že dlje časa, je treba ponoviti vse tri korake in nanesti pasto s prahom na celoten noht.

Proizvajalec ne priporoča nanosa takoj po odstranitvi umetnih nohtov oziroma če je nohtna posteljica poškodovana. Takoj ko so nohti spet zdravi, lahko nanesete pasto in prah.

Komplet vsebuje:

1x pilica

1x pilica za poliranje

1x pasta