Brezplačna dostava za naročila nad 33 €
Meni
Japonska manikura

P.Shine Japonska manikura, velik komplet + 3 olja za nohte BREZPLAČNO

Nega naravnih nohtov - komplet za Japonsko manikuro.

48,30 € z DDV

Opa, v skladišču je na voljo le še nekaj izdelkov.


Japonska manikura je primerna za večino tipov nohtov - cepljenje, lomljenje ali počasna rast. Narave te tehnike je poliranje nohtov, zato P.Shine ni primeren za zelo tanke nohte. Je zdravilo, ki spodbuja prekrvavitev in zdravo rast nohtov. Vsakih 14 dni ga je potrebno znova napolniti. Glavni sestavini P.Shine Japonske manikure sta cvetni prah in silikat gline, ki ju s poliranjem nanesemo na nohte s posebno polirno pilico. Na nohtu se bo pojavila zaščitna plast, ki neguje nohte. Razlika je vidna že po prvi uporabi, saj nohti dobijo visok sijaj.

UPORABA

1. Nohti morajo biti brez laka in razkuženi pred nanosom zdravila. S pilico zgladimo nohte, kar bo odstranilo njihov naravni sijaj - nohti bi morali biti popolnoma beli.

2. Nanesemo majhno količino paste po celotni površini polirne pilice iz jelenovega usnja. Poliramo nohte z enosmernimi gibi, da dosežemo visok sijaj.

3. Enake korake naredimo pri nanosu pudra. Nanesemo majhno količino pudra po celotni površini polirne pilice iz jelenovega usnja. Za konec poliramo nohte z enosmernimi gibi.

Priporočila

Če so strankini nohti tanki, jih ne smemo gladiti - dovolj je, da nanesemo pasto in puder. Enako velja za nohte otrok.

Po drugem nanosu zdravila moramo nanos pudra ponoviti dvakrat do trikrat na teden. Priporočljivo je, da nanos paste ponovimo dvakrat ali trikrat na mesec, vedno pred končnim nanosom pudra in poliranjem.

 

V primeru delov nohtov, ki so zrasli na novo, nanesemo pasto samo na nove dele, ki smo jih predhodno spolirali. Puder za poliranje nanesemo na celotno površino nohta. Če zdravila nismo nanesli že dlje časa, je potrebno ponoviti vse tri začetne korake in nanesti pasto ter puder na celotno površino nohtov.

Če nohti že dlje časa niso bili negovani; če se cepijo in so poškodovani, proizvajalec svetuje, da naslednje tri mesece ne uporabljate in nanašate zdravila. Roke morajo okrevati z vsakodnevno masažo z vlažilno kremo za roke. Takoj, ko so nohti v dobrem stanju, lahko nanesemo P.Shine zdravilo.

Komplet vsebuje:

1x pasta 8g,

1x puder 5g,

1x zelena polirna pilica iz jelenovega usnja,

1x krpica iz jelenovega usnja,

1x roza polirna pilica iz jelenovega usnja,

3x roza-zelena pilica,

1x lopatica za nanos pudra in paste na polirno pilico.

 

Cena za komplet.

 

NEVERJETNA PONUDBA!!!

3 DIŠEČA OLJA BREZPLAČNO!

PINEAPPLE PINK, ALMOND, LEMON